torsdag 21. mai 2015

E16 stengt. RAS igjen..

På vei til Voss i ettermiddag fikk jeg beskjeden servert via radio;
Ras ved Vaksdal. Veien stengt.
Ikke mer enn litt over en uke siden forrige gang..
Vi snakker her om stamveiene mellom Bergen og Oslo!
Det var bare å snu bilen og kjøre om Hardanger. Trafikken tettet seg raskt til på de smale veiene. Trailere, busser, campingbiler, personbiler.Til slutt ble det satt opp kolonne til Granvin.
Idag brukte jeg 5 timer på en tur som til vanlig tar 2.Vi trenger snarest ny E16 Bergen - Voss. Jeg skal videre til Vik i Sogn. Men fikk nå ny beskjed servert via radio;
Vikafjellet stengt pga snøras. 
Godt jeg har en hytte jeg kan overnatte på og så håper jeg at snøraset er fjernet og jeg kommer meg på jobb i morgen tidlig.


Sitat:
Alt nytt begynner med kaos.

4 kommentarer:

 1. Huff.. Ras er både uforutsigbart og skummelt.. Men godt at ingen blir tatt.. Når det gjelder omkjøring rundt (vakre) Hardanger, så ser jeg med gru tilbake på de utrolige smale veiene.. Det var hovedveien mellom Bergen og Oslo før, og jeg skal love at billistene var god i å rygge dengangen...God tur til Vik (Ta spaden med i bilen.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk-takk. Turen til VIk gikk fint men på returen over fjellet var det snøstorm, småras og et ufyselig vær. Nå lurer jeg virkelig på om snøen er forsvunnet til vi starter sommerferien i juli.. Nyt helgen din.

   Slett
 2. Herregud, det er et under at ingen har gått med på den veistrekingen! Ha en fin pinse Birte, i morgen blir det litt sol :-) Klem fra Jorunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også bestilt sol i morgen. Riktig god pinse til deg også. Klem fra Birte

   Slett

Jeg blir glad hvis du ønsker å legge igjen en kommentar og plutselig ser du meg på din blogg.