søndag 8. november 2015

Energi-givende helg

Denne helgen er jeg gjest hos min tvillingsøster i Naustdal! 
Ingen planer er lagt så her er det bare å flyte med.
Den strategien liker jeg godt. 
Lørdag reiste vi til Sande, besøkte graven til min kjære mor, besøkte hennes gode venninne på sjukeheimen før vi satte kursen for lunch på den nyåpnede populære Mjølkerampen kafe. Jammen dumpet vi rett inn i konsert med Good Time Charlie. Vertinnen på kafeen var skjønn og musikken knall.  Lykke.
Videre gikk turen til Viksdalen og årets julemesse. Håjen gårdsmat fristet med mye godt og i posen hjem hadde vi både fiskelefse, ripsbærgele, knekkebrød og grove rundstykker. Lykke.
På returen traff vi denne staselige gjengen ved Haukedalen. Jeg føler nesten de snakket til oss; i alle fall var det helt tydelig at de forsto hva vi sa til dem :-)


Ved Sunnfjord museum parkerte vi, gikk Mo-stien og var innom Mo jordbruksskole bortom fossen og gjennom skogen i vakre farger.
Ved Sunnfjord museum gikk Mo-stien, innom Mo jordbruksskole, bortom fossen og gjennom skogen. Fin tur i vakre omgivelser.

Tvillingen spiller i Naustedalen spelemannslag. Øving gjør mester og det er avslappende og kjekt å høre på. Lykke.
Nå er vi klar for å nyte verdens beste boller!!  
Sitat:
Et stort hinder for lykken er å håpe på for stor lykke!

1 kommentar:

  1. Tydeligvis en helg med masse godt innhold.. Det er rart med det, men det gjør så godt å ha det koselig.. Hils "tvillingen" og fortsatt god helg..

    SvarSlett

Jeg blir glad hvis du ønsker å legge igjen en kommentar og plutselig ser du meg på din blogg.