tirsdag 9. mai 2017

Min setedalsgenser med rundfelling

For 2 år siden var julegaven fra bestevenninnen finullgarn til en nydelig genser. Genseren ble aldri strikket og garnet i fargene har ligget i posen og ventet på den riktige oppskriften. I påsken fant jeg endelig oppskrift som passet til både garn og farger. 
Denne sommeren drar vi, sammen med vennene, på cruise rundt Svalbard. Mens venninnen strikker den ene nydelige "svalbardgenseren" etter den andre sitter jeg stort sett i ro å beundrer hennes vakre strikkeprosjekt. Nå har jeg endelig strikket min egen "svalbardgenser" og er strålende fornøyd med resultatet. 
 
Ordtak:
Får æ holde dæ i handa, holde fast ei lita stund.
Slippe taket i alt anna og bare holde uten grunn.

Kjersti Aune


7 kommentarer:

 1. Nå overrasket du meg virkelig. Dette prosjektet ante jeg ikke noe om. Kjempelekker genser. Og så tøfft med den grønne halsen. Den der tror jeg du vil få mye oppmerksomhet med.. Slit'an og bruk den mye, så får vi håpe at den blir varm nok i sommervarmen på Svalbard.. Klem fra Inger Johanne

  SvarSlett
 2. Se der du! For ei dyktig strikkekjerring! ^_^ Nydelig genser, Birte. Og herlig fargekombo og mønster. Flotteste Svalbardgenseren i freshe farger til ei fargerik sol som du er :) Mye godt arbeid der - digger den grønne halsen. Takk for strikkeinspo ;)

  Ble forresten misunnelig på de turplanene dine ;) Mye kjekt i vente der. Står på min reiseplan. Har aldri vært der, men en vakker dag...! Viktig å ha noe kjekt å se frem til, he-he! :D

  Nyt dagen!

  SvarSlett
 3. Den var lekker og jeg likte den grønne halsen!
  Denne blir god på ishavscruise :)

  SvarSlett
 4. Er dette fint... jeg elsker genseren... så deilig mønster og farger.
  Fantastisk du har strikkt. Ser veldig god. Herlige bilder.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Så nydelig den ble! Likte veldig godt fargekombinasjonen :-)

  SvarSlett
 6. Supersnygg! Vad duktig du är! :) å så spännande med Svalbard, dit vill jag oxå nån gång :D

  SvarSlett

Jeg blir glad hvis du ønsker å legge igjen en kommentar og plutselig ser du meg på din blogg.