Leste på bloggen "Salt i grøten" at rekeskallet må utnyttes til å lage kraft til fiskesuppe av. Som lest så gjort - og fiskesuppen min har aldri smakt bedre. Oppskrift på kraft fant jeg HER
og for fremtiden blir rekeskallet utnyttet bedre enn (som nå) å bli kastet i bosset.
På Langegården bor de fine sauene |
Oppskrift: Verdens beste fiskesuppe fra Trines matblogg |
Rekekraft |
Ordtak:
Kvinner og supper må man ikke la vente.
Da blir de kalde :-)
Otto Serrander
Fine |
Takk for tips.
SvarSlettEg er ikkje så flink til å lage suppe, men det går an å prøve....
Supert tips det der. Har hørt det og fått servert suppe av andre som har gjort det. Utrolig godt. Er heller ikke god på supper... men liker å få det servert ^_^
SvarSlettDu har nå alltid noen kloke ord til det meste, Birte :))
Nyt uken videre :D
UHMMMMMMmmmmuhm:-P hvor lyder det som en skøn suppe, og en fantastisk ide at bruge alle skallerne, det bliver lige bogmærket!
SvarSlettOg citatet, sådan er det jo;-) Skønne billeder Birte og dejlig uge til dig:-))
Stort KLEM fra Anette
Har ikke testet det med rekeskall, men det høres ut som en god ide :-)
SvarSlettDet hender jeg lager suppe på rekeskall å ja det blir så fin kraft og smak.
SvarSlettHer går det mye i suppe om dagene, urter og grønnsaker fra hagen må jo brukes å nytes.
Nå om dagene er jeg på hønsesuppe-kjøret he he.
God midtsommer dag til deg.
Takk tips!
SvarSlettHahah - takk FOR rekeskalltips!!
SvarSlettMhhh jeg elsker fiskesupper.
SvarSlettSå søt den applavende sauene :-))
Ha riktig god midsommerhelg.
Vi har så deilig været... solen og blå himmelen... så fint... ønsker deg også.
Klem fra Viola.
Den suppen så virkelig god ut og takk for link til oppskrift på krafta. Det skal jeg gjøre neste gang. Ønsker deg en fin helg :)
SvarSlettSommerklem fra meg.