lørdag 5. desember 2015

Lørdag ved kjøkkenbenken

Mens uværet "Synne" herjer Bergen har jeg kost meg ved kjøkkenbenken og forberedt sen lunch med venner.
 Eltefritt er en favoritt og igår ble både foccatia- og rugrundstykke-deig satt.  Idag tidlig ble deigene lagt i sine former for langtidsheving. Slik ble de stående i 4 timer. 
Ferske rugrundstykkene med crispi salat, brie, god serranoskinke, bringebær, nektariner, pinjekjerner og litt balsamikokrem på toppen ble både smakfult og godt.
Prikken over i-en ble nybakt varm brownies, hjemmelaget vanliljeis og kaffe. 
En fin lørdag med hyggelig bordsete sammen med gode venner.  
Alba nøt stemningen og koste seg på sin måte...
Sitat:
Teller du år, blir livet kort.
Teller du dager, går livet fort.
Teller du timer, varer livet en stund.
Men lengst varer livet om du nyter hvert sekund.

4 kommentarer:

  1. Noe så fristende.. Satser på at gjengen rundt bordet ble kjempefornøyd.. Lørdagsklem fra Inger Johanne

    SvarSlett
  2. Så heldige venner du har, det så veeeldig godt ut jeg tenker det smakte.

    God torsdagskveld.

    SvarSlett
  3. Dette ser kjempegodt ut.
    Eg har prøvt dei eltefrie rundstykka, men ikkje så kreativt som du med
    så mange godsaker sett til. Takk for tipset.
    Nydeleg hund du har.
    Ha ein fin søndag.

    SvarSlett
  4. Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min :) Blir nesten litt misunnelig på din firbeinte venn her, som ser ut til å ha det så godt! En liten livsnyter dette ser det ut som :)

    SvarSlett

Jeg blir glad hvis du ønsker å legge igjen en kommentar og plutselig ser du meg på din blogg.